Returpolitik

Du kan returnere din pakke her: https://return.shipmondo.com/secondfootballshirts  

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Secondfootballshirts.dk
Søren Nymarks Vej 4S, 1. sal
8270 Højbjerg

Info@secondfootballshirts.dk
Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

 

Ordrer med opnåede rabatter:

Ved returnering af en eller flere trøje (r), som ændre på om ordren stadig opfylder rabat kravene, vil rabatten/rabatterne blive fratrukket i refunderingen. 

SFS mærke tag i trøjen

Når du modtager en trøje fra Secondfootballshirts, vil der være et grønt SFS mærke i trøjen. Dette mærke betegnes som original emballage. Trøjen kan ikke returneres, hvis mærket er taget af trøjen og den originale emballage, derfor er brudt.


Refusion
Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret
Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 30 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på Info@secondfootballshirts.dk
I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur.


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.