Retur & ombytning

SÅDAN RETURNERER DU DIN ORDRE

Du kan bestille returfragt her. 
 

Hvor lang tid har jeg til at returnere min pakke?

  • Du har 30 dage efter du har (modtaget) din pakke til at returnere den til os.

 

Hvordan sender jeg pakken tilbage?

  • Du klikker på overstående link, udfylder alle informationer, pakker din ordre godt ind og afleverer den i din nærmeste GLS pakkeshop.
    Med GLS QR-koden sparer du alle unødige labels væk.

  • Brug QR-koden, som du har fået via sms/e-mail. (QR-koden vil også ligge i GLS appen) Derefter vælger du en pakkeshop, hvor du får printet pakkelabelen ud og sender pakken retur. På den måde bliver der kun printet de labels, der faktisk skal bruges.


Hvor lang tid går der før jeg får mine penge tilbage? 

  • Efter vi har modtaget pakken, så tjekker vi den for eventuelle skader, fejl mv. Hvis den er som du modtog den, så vil dine penge blive tilbagebetalt til den konto du anvendte ved ordren. 
  • Du får en mail fra os når vi igangsætter refundering af pengene - Derefter vil der gå op til 2-4 bankdage før du har dem på din konto igen. (vi kan desværre ikke fremskynde denne process, da det er bank til bank)

Kan jeg ombytte min Mystery trøje? 

  • Hvis du ønsker at ombytte til en anden trøje eller evt anden størrelse, tilbyder vi den service at du kan returnere trøjen til vores fragtpris (49,-) - og så sender vi en ny afsted på vores regning
    (Gælder kun en gang pr ordre - ved evt ekstra ombytninger pr ordre er det på egen regning)

OBS - DET ER VIGTIGT DU VÆLGER OMBYTNING, UNDER RETUNERING, OG VEDLÆGGER EN TYDELIG SEDDEL I PAKKEN MED HVAD DU ØNSKER. 

 


Hvis du efter have læst trinene foroven igennem og eventuelt sidder inde med et spørgsmål til din ordre, refundering eller ombytning kan du kontakte os på Info@secondfootballshirts.dk